Nyheim logo
Min side
Nordbyen

Område:

Nordbyen

I prosjektet Nordbyen har vi 20 leiligheter tilgjengelig for utleie. Nordbyen ligger en kort spasertur fra sentrum slik at du akkurat er kommet ut av bykjernen. Sentrum Nord er en bydel med mye sjel fra gamle Tromsø, hvor gammelt nå møter nytt. Området har de siste årene hatt en rivende utvikling med mange nye bolig- og næringsprosjekter, slik at det nå framstår som en ny urban bydel. Prosjektet ligger på en høyde i terrenget, noe som gjør at du får storslagen utsikt mot sundet og Tromsdalstinden. I Nordbyen finnes det en bolig for alle, da vi har et variert utvalg av leiligheter med alt fra 2- til 5-romsleiligheter.

Om prosjektet

Nordbyen har kvaliteter som passer for alle aldersgrupper og livssituasjoner. Prosjektet ligger på en sør-/østvendt høyde som gir spektakulær utsikt mot Tromsøysundet og Tromsdalstinden. Solforholdene er gode og sikrer flott lys på morgenen og mye sol utover dagen. Rett nedenfor prosjektet er det etablert en ny lekeplass med fasiliteter for barn i alle aldre. Det er også stor plass på felles utvendig oppholdsareal og flotte områder med beplanting. Til hver leilighet følger det med en egen romslig sportsbod. Vi har 6 parkeringsplasser vi leier ut i prosjektet, så gi oss beskjed dersom du har behov for det.


Beliggenhet

I Nordbyen kan du bo urbant samtidig som prosjektet ligger i et rolig og veletablert nabolag. Med sentrum kun en kort spasertur unna er du på ingen måte avhengig av bil. Det er gode muligheter for kollektivtransport like ved, som tar deg til universitetet, UNN, Jekta og til flotte turmuligheter på Kvaløya. Dagligvarebutikk og treningssenter finner du 150m nedenfor prosjektet. Friidrettsarenaen Vallhall ligger rett ovenfor og er et kommunalt idrettsanlegg som er åpent for alle. Vallhall har fullverdig løpebane og omtales som en av de løpebanene med den beste utsikten i landet. En løpetur der anbefaler vi på det sterkeste!

Utforming

Det er lagt vekt på et moderne uttrykk, høy standard og smarte løsninger i prosjektet. Med store vindusflater og lyse farger på vegger vil leilighetene framstå lyse og trivelige uansett årstid. Kjøkken er levert fra den velrennomerte lokale aktøren Nova og har lyse fronter. Hvitevarer er som alltid inkludert på våre kjøkken og kommer fra Electrolux. Vindfang og bad er flislagt med varmekabler. Du trenger ikke å tenke på garderobeløsning eller solskjerming, dette har vi ordnet før du flytter inn.

Miljø

Det legges til rette en miljøvennlig hverdag i Nordbyen! Det er sykkelparkering både inne og ute, slik at sykkelen kan benyttes sommer som vinter. Vi setter ut et eget skap hvor vi kontinuerlig fyller på med avfallsposer for kildesortering. Er du usikker på hvilken poser som skal benyttes finner du dette her: Sorteringsguide - Remiks Miljøpark AS.

Leilighetsmiks

Vi har en variert leilighetsmiks med arealeffektive 2-roms og store 4-/5-roms leiligheter. 4- og 5-romsleilighetene er godt egnet for familier eller for de som ønsker å dele leiligheten.

  • 2-roms: 11 leiligheter fra 35 til 39 kvm
  • 4-roms: 7 leiligheter fra 76 til 102 kvm
  • 5-roms: 2 leiligheter på 120 kvm

Ta kontakt med oss for å finne den leiligheten som passer best for deg!

Kart

Leiligheter

20

Byggeår

2021

Etasjer

5

Adresse

Erik Vangbergs gate

Parkeringsplasser

6

Standard

  • Lys 1-stavs laminat
  • Slette lyse vegger
  • Hvitevarer inkludert
  • Flislagt gang og bad

Bussforbindelse

150m

Sentrum

1,1km

Universitetet i Tromsø

2,3km

Dagligvarebutikk

180m til Kiwi

Treningssenter

180m til Feel24