Innhavet

Område:

Innhavet

Prosjektet forventes å være klar til innflytting mot slutten av 2022.

Innhavet er et rendyrket utleieprosjekt hvor vi har kjøp alle 20 leilighetene i prosjektet. Prosjektet er designet med de kvalitetene som oftest etterspørres i utleiemarkedet; Sentrumsnær beliggenhet, nybygg, god standard og til en fornuftig pris. Innhavet har alle disse!

Om prosjektet

Prosjektet blir bestående av 20 areal- og kostnadseffektive 3-roms med utsikt mot "Innhavet".

Beliggenhet

Innhavet kommer sør for Tromsø Sentrum og i bakkant av Skir. Med beliggenhet rett utenfor Sentrum er du i nærheten av det meste. Kollektivtransport som tar deg til Jekta, Universitetet, UNN og Kvaløya finner du også rett ved.

Utforming

På Innhavet er det lagt til grunn en god og smart standard. Gulv i stue, soverom og bod er av type 1-stavs laminat i lys utførelse. Badet er flislagt med lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Solskjerming og hvitevarer har vi satt inn før innflytting, så det trenger du ikke å tenke på.

Miljø

Alt er lagt til rette for en aktiv og miljøvennlig hverdag på Innhavet. Med prosjektets sentrale beliggenhet er det på ingen måte nødvendig med bil. Prosjektet har egen sykkelparkering slik at det skal være uproblematisk å sykle sommer og vinter. Du vil finne et eget skap hvor vi kontinuerlig fyller på med avfallsposer for kildesortering. Er du usikker på hvilken poser som skal benyttes finner du dette her: Sorteringsguide - Remiks Miljøpark AS.

Leilighetsmiks:

  • 3-roms: 20 leiligheter på 45 kvm

Kart

Leiligheter

20

Byggeår

Forventes ferdigstilt ved utgangen av 2022.

Etasjer

4

Adresse

Strandvegen 82

Standard

  • 1-stavs laminat
  • Hvitevarer inkludert
  • Hvite slette vegger
  • Flislagt gang og bad

Bussfordbindelse

100m

Sentrum

1,3km

Matbutikk

400m til Eurospar