Nyheim logo
Min side
Åsen

Område:

Åsen

Åsen ligger på Midtre Kaldslett i Tromsdalen, og består av 2- og 3-romsleiligheter. Leilighetene ligger i flotte landlige omgivelser med kort reisevei og gode bussforbindelser til Sentrum og Langnes.

Om prosjektet

Leilighetene er fordelt i to blokker Nord- og Midtblokka, som totalt utgjør 30 utleieleiligheter. Disse ble ferdigstilt i november 2019. Blokkene har en miks av 2- og 3-roms leiligheter hvor alle har egen sportsbod på minimum 5 kvm. Leilighetene har gjennomtenkte og praktiske planløsninger. Det er lagt vekt på at balkonger og terrasser skal være store nok og ha riktig utsiktsvinkel. Det er mulig å leie parkeringsplass i felles garasjeanlegg, ta kontakt med oss dersom dette er ønskelig.

Beliggenhet

Åsen ligger på Midtre Kaldslett på fastlandet. Åsen er vestvendt og solrikt, med spektakulær utsikt mot Tromsøysundet, Tromsøya og Kvaløya. Åsen grenser til utmark og fantastisk turterreng, med stier til blant annet Sollidalen, Fløya og Fjellheisen lett tilgjengelige. Turstier som er populære både for gående og syklister. På Åsen bor man i et landlig og rolig område, samtidig som det er kort reisetid inn til sentrum med bil, sykkel eller buss. Kort veg til barneskole, barnehage og bussholdeplass, samt Amfisenteret Pyramiden med godt utvalg i butikker og andre servicetilbud.

Utforming

Det er lagt vekt på et moderne uttrykk, høy standard og smarte løsninger i prosjektet. Med store vindusflater og lyse farger på vegger vil leilighetene framstå lys og trivelig uansett årstid. Kjøkken har lyse høyglans fronter og integrerte hvitevarer fra Bosch. Vindfang og bad er flislagt med varmekabler. Du trenger ikke å tenke på garderobeløsning eller solskjerming, dette har vi ordnet før du flytter inn.

Miljø

Det legges til rette en miljøvennlig hverdag på Åsen! Det er etablert sykkelparkering. Vi setter ut et eget skap hvor vi kontinuerlig fyller på med avfallsposer for kildesortering. Er du usikker på hvilken poser som skal benyttes finner du dette her: Sorteringsguide - Remiks Miljøpark AS.

Leilighetsmiks:

  • 2-roms: 9 leiligheter fra 34 til 50 kvm
  • 3-roms: 19 leiligheter fra 50 til 80 kvm

Ta kontakt med oss for å finne den leiligheten som passer best for deg!

Kart

Leiligheter

30

Adresse

Nordmannsgårdsvegen 1-3

Byggeår

2019

Parkeringsplasser

22

Etasjer

4

Standard

  • Parkett
  • Slette lyse vegger, 1 mørk kontrastvegg
  • Integrerte hvitevarer
  • Flislagt gang og bad

Bussforbindelse

3 minutters gange til bussholdeplass

Rute 28

Sentrum

5,8 km

Universitetet i Tromsø

11 km

Dagligvarebutikk

Amfi Pyramiden 4 km

Treningssenter

Feel 24 Tromsdalen 4 km