Derfor bør du leie hos oss

Vår lange erfaring i eiendsomsbransjen, gjør at vi vet hva som skal til for å skape det gode leieforholdet.

Nyheim par 4

Folk er forskjellig, og vi kan ha temmelig ulike ønsker og forventninger til det miljøet vi omgir oss med til daglig. Noen setter nærhet til bysentrum aller høyest. Noen verdsetter nærhet til natur enda høyere. Noen ønsker en høy standard på boligen sin, og er villig til å betale litt ekstra for dette, mens andre gjerne tar til takke med nøkternhet for å kunne prioritere penger på andre ting – som spennende opplevelser.

I Nyheim Bolig AS ønsker vi å kunne bidra til det store mangfoldet, og til at så mange som mulig kan leve godt med sine valg. Samtidig vet vi – alle forskjellene til tross – at det er to ting alle setter pris på, og som vi som utleier ønsker å strekke oss langt for å kunne tilby.

Enkelt

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for dem som leier bolig hos oss!

Du skal slippe alle de bekymringene vi forbinder med livet i eneboliger; bekledningen som skulle trengt et nytt strøk med maling, de gamle rørene som kanskje skulle vært skiftet ut, oppkjørselen som må måkes for snø sånn at du rekker jobben i morra….

Du skal slippe alle de forpliktelsene vi forbinder med å bo i et borettslag; trappevasken, dugnaden på lekeplassen, vindusvasken…

Og hvis det oppstår et problem, ønsker vi gjerne å være til stede for deg, og bidra til at problemet løses. Målet vårt er rett og slett at du skal slippe alle unødvendige bekymringer.

Trygt

Et hjem er ikke et godt hjem hvis det ikke oppleves som trygt, og vi vil gjøre det vi kan for å skape trygghet. Standarden skal være så høy at du skal slippe å engste deg! Og som en stor aktør som forvalter mange leiligheter, ønsker vi å legge til rette for godt naboskap og gode bomiljø.

Mange som velger å leie fremfor å eie, tenker kanskje ikke lenger enn ett år fremover i tid, og det er helt naturlig at mange planlegger kortsiktig. Men samtidig finnes også dem som ønsker å tenke lenger – og som etterspør langsiktighet. Som en stor og profesjonell aktør kan vi tilby denne tryggheten. Vi vil være her for deg i mange, mange, mange år! Du risikerer ikke at leieforholdet sies opp og at du må flytte ut fordi en slektning av huseieren trenger leiligheten, eller fordi huseieren skal satse på Airbnb, eller innrede leiligheten til hjemmekontor – aller andre grunner som er helt vanlig å oppleve for dem som leier hos private.

For Nyheim Bolig AS er utleie av leiligheter selve næringssatsingen. For oss er «enkelt» og «trygt» en æressak!