Nyheim logo
Min side

Fem gode grunner til å leie hos oss

Det er mange fordeler med å leie bolig. Et leieforholdet gir fleksibilitet og du som leietaker har mindre ansvar og uforutsette utgifter. Vi i Nyheim Bolig spesialiserer oss på gode leieforhold. Her er fem grunner til å velge oss:

Nyheim par 4

1. Trygghet

Våre leieforhold er trygge og stabile. Vi tar oss av kostnader knyttet til reparasjoner og vedlikehold. Ved spørsmål og henvendelser er vi tilgjengelig via vår servicetelefon, som er åpen i hverdager. I tillegg har vi en vakttelefon som er betjent utenom ordinære åpningstider og kan brukes ved akutte situasjoner.

2. Forutsigbarhet

Hos oss kan du leie så lenge du måtte ønske. Det er ingen risiko for at leieforholdet sies opp på grunn av uforutsette årsaker – noe mange opplever i private leieforhold. Vi tilbyr tidsubestemte leiekontrakter, noe som betyr at husleien vil være den samme hele veien (merk at husleien justeres etter Konsumprisindeksen iht. husleieloven).

3. Kundefokus

Leier du hos Nyheim Bolig er du ikke bare leietaker – du skal samtidig behandles som kunde. Det betyr at du kan forvente samme service, oppfølging og tilgjengelighet som i et hvilket som helst annet kundeforhold. Som kunde slipper du «fellesansvar» og dugnad. Nyheim har i tillegg fremforhandlet rabatter og fordeler hos flere aktører som er relevant for kundene våre, og som du får eksklusiv tilgang til i vårt fordelsprogram: Nyheim Fordel - Nyheim Bolig

4. Høy kvalitet

Leier du hos oss garanterer vi en bolig med høyt kvalitetsnivå. I Nyheim Bolig tilbyr vi leiligheter i nye og moderne prosjekter – fordi det kun er der vi har funnet kvaliteten vi kan stå inne for.

Leilighetene har et moderne uttrykk, du får et hjem du kan være stolt av. Boligene våre har sentral beliggenhet, enten med nærhet til sentrum eller tilknyttet gode kollektivforbindelser.

5. Bærekraft

Nyheim Bolig AS er en miljøfyrtårnsertifisert bedrift.

Vi jobber kontinuerlig for å tilrettelegge for en bærekraftig hverdag for våre leietakere. Konkrete tiltak som sykkelparkering på alle prosjekter og at det alltid er søppelposer tilgjengelig for kildesortering er gode eksempler. Nyheim Bolig er bevisst på at bygg står for 40 prosent av verdens energiforbruk. Gjennom reduksjon av energiforbruk i våre nye, moderne bygg kan vi være en del av løsningen, i stedet for problemet. Vi tar i bruk ny teknologi og våger å være nytenkende for å redusere klimaavtrykk. Alle våre bygg er energieffektive, godt isolerte og er utstyrt med det nyeste innenfor teknologi. Våre leiligheter bruker vesentlig mindre energi, noe du som kunde vil merke på strømregningen.